Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Ezek a fájlok nem tárolnak személyes adatokat, hanem oldallátogatási szokásairól adnak információt.

Elfogadom
Menü

Törzsvásárlói kártya

Legyen részese programunknak!


A hűségért cserébe egy törzsvásárlói programot hoztunk létre, melyben még tovább tudjuk segíteni, hogy megtalálja Önnek, és babájának legjobban megfelelő terméket.

Miként is lehet részese?!:
1.: 25.000 Ft feletti vásárlás esetén megkapja törzsvásárlói kártyánkat, mellyel ezután egyedi kedvezménnyel vásárolhat webáruházunkban.
2.: Ehhez csupán 2 vásárlás szükséges. A 3. vásárlástól ingyen igényelheti kártyánkat, és állandó kedvezményekben részesül. 
Figyelem! A vendégként vásárlók nem vehetnek részt a Törzsvásárlói Programunkban, a részvételhez mindenképp regisztrálni kell vásárlás előtt, vagy vásárlás közben.

Csemetesziget Törzsvásárlói Kártya érvényesítése:
Webáruházunkban történő vásárlás esetén, a kosár felületen található kupon beváltása rovatban a kártyaszám megadásával lehet a kedvezményt érvényesíteni.
Így tehát a fizetéskor már a kedvezményes végösszeget kell kiegyenlíteni.

A Csemetesziget Törzsvásárlói Kártya felhasználása:
- más akciókkal, kedvezményekkel nem összevonható
(kivéve ha azt promóciós anyagokon, akciós szabályzatokban, illetve az áruház vonatkozó oldalain feltüntetésre kerül),
-ajándékutalvány vásárlásakor nem használható,
-készpénzre nem váltható.

A Csemetesziget Törzsvásárlói Program feltételei: 
A regisztráció kitöltésével a vásárló elfogadja a Csemetesziget Törzsvásárlói Program szabályzatában foglaltakat. 
Amennyiben a kártyával, vagy épp a Törzsvásárlói Program bármely részével visszaélés történik, Győrfi Péter E.V. jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvétel a programban megszüntetni, beleértve a kártyához kapcsolt kedvezményeket is.
Győrfi Péter E.V. jogosult a Törzsvásárlói Programjának szabályzatát a Törzsvásárlók beleegyezése, és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot hozzáférhetővé teszi a honlapon.
A regisztráció kitöltésével a vásárló elfogadja, hogy a Csemetesziget Bababolt e-mail formájában hírlevelet küldjön, melyről bármikor leiratkozhat, az első megkapott hírlevelet követően.

Elveszett, vagy megrongálódott kártya cseréje, pótlása:
A kártya pótlása, cseréje csak pontosan megadott adatok esetén lehetséges. Az adatlapon pontosan fel kell tüntetni az eredeti kártya számát, vagy annak hiányában a kártyához tartozó nevet és e-mail címet (nem elegendő csak a nevet, vagy csak az e-mail címet megadni, mert ez nem biztosítja a kártya pontos beazonosítását). 
Ha a megadott név és cím kombinációhoz a Csemetesziget Bababolt nem talál kártyát nyilvántartásában, akkor a csere, vagy a pótlás nem lehetséges.
Az új kártyához Győrfi Péter E.V. 2-3 munkanapon belül hozzárendeli a korábbi vásárlói és vásárlási adatokat, innentől kezdve az új kártya a korábbival azonos feltételek mellett használható.
A kártya pótlása, illetve cseréje során az elveszett, vagy megrongálódott kártya végleges letiltásra kerül, az eredeti kártya nem használható többé.
A kártya pótlása, cseréje díjköteles, melynek összege 400 Ft.

Adatok kezelése, és védelme: 
A regisztráció kitöltésével a vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat-beleértve a személyes adatait is-Győrfi Péter E.V. elektronikus nyilvántartásba felvegye,és feldolgozza. Az adatkezelés és feldolgozás célja a Törzsvásárlói Program működtetése, és a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a Törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről.
Az adatokat Győrfi Péter E.V: bizalmasan kezeli, és harmadik félnek nem adja ki.
A Törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, de ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítására nincs lehetőség.

Felelősség:
A Csemetesziget Bababolt nem felel a kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése okozta károkért.
A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben ÁFA-val növel bruttó értéket jelentik.
Ez a szabályzat teljes körűen érvényteleníti a korábbi szabályzatok rendelkezéseit.
Amennyiben kérdése, vagy észrevétele van a Csemetesziget Törzsvásárlói Programmal kapcsolatosan, kérjük forduljon hozzánk bizalommal,és készséggel segítünk Önnek.
E-mail: csemetesziget@gmail.com
Telefon: 06-20-455-3073

 

blog comments powered by Disqus

Keresés