Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Ezek a fájlok nem tárolnak személyes adatokat, hanem oldallátogatási szokásairól adnak információt.

Elfogadom
Menü

Ruhák méretezése

Mérettáblázat, avagy így mérünk mi:

Az alábbi mérettáblázat segítséget nyújt a pontos ruhaméret kiválasztásában, ám mivel igen sokféle márka található meg boltunkban, ezért a táblázat egyfajta iránymutató. A márkák között vannak eltérések a méretek tekintetében. Fontos, hogy a ruhák mindig nyugalmi állapotban lettek lemérve, nem viselt állapotukban, és nem körméreteket adunk meg. Egy olyan táblázat kialakításán fáradoztunk, ami megfelelő segítséget nyújt a ruha kiválasztásánál.
De azért időnként érdemes a kisebb, vagy esetleg a nagyobb méretek között is szétnézni, hátha ott is felelhető a megfelelő méret.

Hossz: A ruhák alsó és felső része között mért adat. A teljes hossz a váll belső nyaki pontjától a ruha aljáig mért érték. Tehát a gallér, a magas nyak, a garbó, és a pánt nincs beleszámolva.

Mellbőség:
Ez az adat mindig a hónalj két pontja közötti szélességet mutatja, amit mindig meg kell szorozni kettővel, így kapjuk meg a teljes mellbőség értékét. 

Váll szélesség: A két külső vállvarrás közötti távolság. Ha nincs vállvarrás, akkor az az ujjhosszban szerepel.

Ujjhossz: Kétféle módon mérjük, válltól (ahol a varrás megtalálható), illetve ahol nincs vállvarrás, ott a nyaktól. A válltól való mérés az ujj vállszegésétől az ujj végpontjáig mért adat. A nyaktól való mérésnél a nyakszegély aljától az ujj végéig mérjük.

Derékbőség: A derékbőség mindig a szoknyák, nadrágok legfelső szélessége , amit meg kell szorozni kettővel.

Ülep távolság: A derék felső szegélye és az ülep alsó pontja közötti távolság. 

Belső szárhossz: A nadrág ülepe és a lábszár alja között mért adat.

Mérettáblázat, mely segít eligazodni az újszülöttől a tinédzserig.

 

 

 

blog comments powered by Disqus

Keresés