Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Ezek a fájlok nem tárolnak személyes adatokat, hanem oldallátogatási szokásairól adnak információt.

Elfogadom
Menü

Minőségi kategóriák

A ruhák átválogatását követően törekszünk a megfelelő minőségi kategóriába sorolni termékeinket, így könnyítve meg a vásárlást.
A minőség és az ár meghatározása tekintetében ruháinkat 5 kategóriába soroljuk.


Új: cimkés, vagy cimke nélküli sosem hordott darabok, esetleg eredeti csomagolásában található termék.
Újszerű: kiváló állapotú termék, melyen előfordulhatnak eredeti cimkés, új darabok is. Nem látszik rajta mosás, használat nyoma.
Alig használt: szép állapotú, megkímélt ruhák, melyek keveset hordott, mosott darabok.
Használt: olyan darabok, melyeken már a többszöri viselés, és mosás nyomai látszódnak. Fakulás, nagyobb mértékű bolyhosodás már előfordulhat.
Filléres: viseletesebb ruhák, melyeken folt, apróbb hibák előfordulhatnak. Ezeket a leírásokban, valamint a fényképek között feltüntetjük. Ezen darabok minden esetben a hibák kijavításával kiváló, hordható darabok lesznek. 
Kimoshatatlan foltot, vagy javíthatatlan hibákat nem tartalmaz.

Kizárólag olyan darabokat töltünk fel áruházunkba, melyeket mi is szívesen feladnánk gyermekeinkre. Számunkra fontos az Önök bizalma, így a ruhák leírásában igyekszünk minden minőséggel, és mérettel kapcsolatos információt megadni.

blog comments powered by Disqus

Keresés