Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Ezek a fájlok nem tárolnak személyes adatokat, hanem oldallátogatási szokásairól adnak információt.

Elfogadom
Menü

Miért pont ezen a szigeten horgonyozzon le?!

Miért pont ezen a szigeten horgonyozzon le?! 

Mert amikor elkezdtük a bababoltunkat tervezni, szerettünk volna olyat alkotni, melyben benne van az elhivatottság és a szeretet a kisbabák, és Édesanyjuk iránt.

Mert 2 kisgyermek szüleiként fontos számunkra, hogy termékeink kiváló minőségűek legyenek, ugyanakkor áraink megfizethetőek, és mindenki számára elérhetőek.

Mert folyamatosan bővítjük árukészletünket, hogy kínálatunkban minden babatermék megtalálható legyen 0-3 éves korig, vagy akár még tovább is.

Mert termékeinkről a fotókat, és a leírásokat is magunk készítjük.

Mert nyomon követjük a babatermékekkel kapcsolatos legújabb trendeket, hogy mindig naprakészek legyünk.

Mert nem csak az áruházunkban szeretjük a szépet, hanem amikor elküldjük a termékeinket akkor is. Nagy gondot fordítunk, hogy szépen, igényesen, és természetesen sérülés mentesen érkezzen meg a termék.

Mert rövid szállítási határidővel, és kedvező díjjak dolgozunk.

Mert a második vásárlást követően törzsvásárlói kedvezményben részesül

Mert nálunk kívánságlistát is készíthet, a későbbi visszakeresés érdekében.

Mert egyedi, különleges termékeket is talál.

Mert kényelmesen, otthonról, akár regisztráció nélkül  is vásárolhat. Így nem kell kisgyerekkel a városban boltról-boltra járni.

Mert egy családias sziget várja, ahol készséggel állnak rendelkezésére, válaszolnak kérdéseire (akár munkaidőn kívül is), és örömmel veszik a visszajelzéseit, és a javaslatait.

Kellemes böngészést kívánva,  reméljük hamarosan vásárlóink között üdvözölhetjük.

blog comments powered by Disqus

Keresés