document.addEventListener('AddToCart', function(e) { var id = e.detail.product.id; var value = parseFloat(e.detail.product.price) * e.detail.product.quantity; var currency = e.detail.product.currency; fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: id, content_type: 'product', value: value, currency: currency }); }) 1124055324389241

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Ezek a fájlok nem tárolnak személyes adatokat, hanem oldallátogatási szokásairól adnak információt.

Elfogadom
Termékek Menü
   

Biztonsági gyerekülés autóba

Baba számára nagyon fontos a megfelelő autós biztonsági és kényelmes gyerekülés kiválasztása, korától függően különböző szempontok figyelembe vételével.
Míg felcseperedik, különböző súlykategóriájú autósülésekre lesz szüksége, a babahordozótól egészen az ülésmagasítóig. Itt most kategóriánként szétválogatva böngészheti a biztonsági gyereküléseket, attól függően, hogy a kicsinek milyenre van épp szüksége.
A biztonsági gyermekülés választásnál  figyelembe kell venni gyermekünk súlyát, életkorát, izomzatának érettségét, illetve autónk kialakítását (biztonsági öv hossz, légzsák, isofix bekötéséhez alkalmas szerkezet).  A biztonság érdekében mindig a megfelelő bekötési, és rögzítési módot kell választani. 
Vannak olyan gyerek autósülések, amelyekben akár 3 súlykategórián keresztül biztonságban tudhatja babáját, és az Ön számára is nagyon egyszerű a használata. 

Kizárólag az előírt szabványoknak megfelelő, biztonságos autósüléseket árulunk.Ha bármilyen kérdése merülne fel a megfelelő autósülés kiválasztásával kapcsolatban, vagy segítségre lenne szüksége, keresse bátran minket.

Válasszon kínálatunkból a kicsi életkorának, és az életmódunknak megfelelő modellt!

Tanúsítvány
Csemetesziget Bababolt