Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Ezek a fájlok nem tárolnak személyes adatokat, hanem oldallátogatási szokásairól adnak információt.

Elfogadom
Menü

Biztonsági gyerekülés autóba

Baba számára nagyon fontos a megfelelő autós biztonsági és kényelmes gyerekülés kiválasztása, korától függően különböző szempontok figyelembe vételével. Míg felcseperedik, különböző súlykategóriájú autósülésekre lesz szüksége, a babahordozótól egészen az ülésmagasítóig. Itt most kategóriánként szétválogatva böngészheti a biztonsági gyereküléseket, attól függően, hogy gyermekének milyenre van épp szüksége.

A biztonsági gyermekülés választásnál  figyelembe kell venni gyermekünk súlyát, életkorát, izomzatának érettségét, illetve autónk kialakítását (biztonsági öv hossz, légzsák, isofix bekötéséhez alkalmas szerkezet).  A biztonság érdekében mindig a megfelelő bekötési, és rögzítési módot kell választani.
Vannak olyan gyerek autósülések, amelyekben akár 3 súlykategórián keresztül biztonságban tudhatja babáját, és az Ön számára is nagyon egyszerű a használata.

Kizárólag az előírt szabványoknak megfelelő, biztonságos autósüléseket árulunk.

Ha bármilyen kérdése merülne fel a megfelelő autósülés kiválasztásával kapcsolatban, vagy segítségre lenne szüksége, keresse bátran szakértő kollégáinkat telefonon, e-mailben.

Válasszon kínálatunkból a kicsi életkorának, és az életmódjuknak megfelelő modellt!

 

Keresés