Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Ezek a fájlok nem tárolnak személyes adatokat, hanem oldallátogatási szokásairól adnak információt.

Elfogadom
Termékek Menü
0
   
Ön itt jár: > >

Hírek

2017.11.26.
Kedves Vásárlóink,
a karácsonyi készülődés közepette érdemes néhány fontos információt megosztanunk.

Az idei évben is sok-sok csomag indult útjára, és szerzett nagy örömet a tulajdonosának, így szeretnék, hogy a karácsonyi meglepetések is időben megérkezzenek.

Webáruházunk 2017.12.21-2018.01.04-ig zárva tart.

Így tehát  a beérkezett rendeléseket december 20-án áll módunkban ebben az évben utoljára postázni. Amelyhez a december 19-én 16:00 óráig kiegyenlített rendeléseket tudjuk figyelembe venni.
Az ezt követő beérkezéseket, már csak 2018. január 04-én, érkezési sorrendben tudjuk teljesíteni.

Viszont amit mindenképp érdemes figyelembe venni, hogy a december 20-án feladott rendelések - a posta és a futárszolgálatok ünnepek miatti túlterheltsége miatt - nem biztos hogy karácsonyig kézbesítésre kerülnek!

Kellemes Ünnepeket, és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!

 

2016.12.16.

Kedves Mindenki,

az ünnepek közeledtével egyre leterheltebbek a futár cégek, és a nagykereskedések is, így a csomagok sem érkeznek időben.
Már csak 8 nap van hátra Karácsonyig, így érdemes időben gondolni az ajándékok beszerzésére, hogy a várakozás napjai ne idegeskedéssel, és aggódással teljenek.

A rendelések leadásának határideje december 19-e éjfél, hogy a csomagok még a karácsonyfa alá kerülhessenek!!! Az ezt követően leadott megrendeléseket már csak 2017. januárjában áll módunkban postázni.

 

2016.12.15.
Kedves Vásárlóink,

egész évben igyekeztünk minden kívánságot, és megrendelést mielőbb teljesíteni, így az Ünnepek közeledtével megpihenünk egy kicsit, hogy jövőre még többet és még jobban tudjunk teljesíteni.
Így a december 22.-e és a január 3.-a közötti időszakot mi is szeretteinkkel, és gyermekeinkkel töltjük.
De webáruházunkban továbbra is lehet vásárolni, újdonságokat, és akciókat keresni, viszont a megrendeléseket már csak január 4.-vel fogjuk tudni teljesíteni.

Mindenkinek Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk.

 

2016.10.08.
Kedves Mindenki,
nagy örömünkre egy újabb polccal bővülhetett boltunk kínálata, még pedig a megkereséseknek, kéréseknek megfelelően.
Elindítottuk használt ruha részlegünket, melyben az újszülött kortól egészen a 12-13 éves korig kínálunk kiváló minőségű ruhákat.
Természetesen a tőlünk megszokott módon a minőségre, és az egyedi, különleges darabokra is egyaránt nagy hangsúlyt fektetünk.
Bízunk benne, hogy mindenki kedvére tud majd válogatni, és megtalálja a számára megfelelő darabokat.
Mindenkinek kellemes csemegézését, és böngészést kívánunk.

 

2016.03.10.
Kedves Vásárlóink,
szeretnénk  mindenki figyelmébe ajánlani, hogy a gazdaságos pelenkáinkban ritkán előforduló osztályon aluli darabokat a következő vásárlásnál beszámoljuk.
Beszámolni csak azokat a darabokat áll módunkban, melyek tiszták (popsikrém, és egyéb szennyeződésektől mentes).

blog comments powered by Disqus
Top termékek
Csemetesziget Bababolt