document.addEventListener('AddToCart', function(e) { var id = e.detail.product.id; var value = parseFloat(e.detail.product.price) * e.detail.product.quantity; var currency = e.detail.product.currency; fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: id, content_type: 'product', value: value, currency: currency }); }) 1124055324389241

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Ezek a fájlok nem tárolnak személyes adatokat, hanem oldallátogatási szokásairól adnak információt.

Elfogadom
Menü
   

Készségfejlesztő játékok babáknak

Gyermekünknek a játék a legfőbb tevékenységi formája, amivel megtanul figyelni, koncentrálni, alkotni. Szülőként abban segíthetünk, hogy ehhez a megfelelő eszközöket biztosítjuk a számára.
A baba egészséges fejlődéséhez tökéletes társak lehetnek a készségfejlesztő játékok, melyeket úgy fejlesztettek ki, hogy egyszerre tudják a babákat lefoglalni és fejleszteni készségeit: a tapintást, a hallást, a látást, a koordinációt. A babáknak készült készségfejlesztő játékkal gyerekünk észre sem veszi, hogy tanul, hisz a játék élvezete teljesen leköti. Kínálatunkban  kifejezetten ügyelünk arra, hogy minden csecsemőnek készült és nálunk megvásárolható játék tökéletes játékélményt nyújtson. Ez mellett figyelünk arra, hogy az életkori sajátosságoknak, érdeklődési körnek megfeleljenek, biztonságosak, jó minőségűek, strapabíróak és könnyen tisztíthatóak legyenek.

Fontos, hogy a megfelelő gyermekjáték kiválasztásánál vegyük figyelembe gyermekünk életkorát, igényeit, hisz a játékot nem magunknak, hanem neki vesszük.

Nem csak a nagyon picikre gondoltunk: e termékcsoportban megtalálhatók a nagyobbaknak szánt olyan játékok is, amivel akár kreativitásukat is megmutathatják. 

Rendezés:
https://pastebin.com/BgxtMU3x