document.addEventListener('AddToCart', function(e) { var id = e.detail.product.id; var value = parseFloat(e.detail.product.price) * e.detail.product.quantity; var currency = e.detail.product.currency; fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: id, content_type: 'product', value: value, currency: currency }); }) 1124055324389241

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Ezek a fájlok nem tárolnak személyes adatokat, hanem oldallátogatási szokásairól adnak információt.

Elfogadom
Menü
   

Pelenkázó komód, szekrény

A pelenkázó komód a második legfontosabb berendezési tárgy a kiságy után. A komód mérete igényeitek szerint választható: létezik keskenyebb és szélesebb kivitelezésű is. A pelenkázó keret fontos kiegészítő rajta, érdemes tehát olyan komódot választani, ami már eleve tartalmazza azt. A fiókos kialakítás praktikus tárolási lehetőséget teremt a pelenkák, ruhák, egyéb babápolási eszközök számára.
A
 pelenkázós időszak végén nem kell megválnod a komódtól, a pelenkázókeret levételével normál komódként tud majd funkcionálni a gyerekszobában, vagy épp a lakás bármely más pontján. Válassz pelenkázó komód kínálatunkból, hogy hosszú távra egy praktikusan átalakítható bútorral gazdagodj.

A komplett babaszoba további fontos eleme a  pelenkázó szekrény. A babának ahogy nő, egyre több ruhája, játéka lesz, aminek tárolásához szükség van egy szekrényre. Kínálatunkban a rácsos kiságyakkal azonos színű pelenkázó szekrények is megtalálhatóak, így a babaszoba tetszés szerint rendezhető be. 

Fontos, hogy ezeket a szekrényeket praktikusan tudjuk kihasználni, legyen akasztós és polcos/fiókos része a babaruhák és játékok tárolására. De jó, ha rendelkezik nyitott résszel, mert így a napi rendszerességgel használt dolgok mindig kéznél lesznek.

Rendezés:
https://pastebin.com/BgxtMU3x