document.addEventListener('AddToCart', function(e) { var id = e.detail.product.id; var value = parseFloat(e.detail.product.price) * e.detail.product.quantity; var currency = e.detail.product.currency; fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: id, content_type: 'product', value: value, currency: currency }); }) 1124055324389241

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Ezek a fájlok nem tárolnak személyes adatokat, hanem oldallátogatási szokásairól adnak információt.

Elfogadom
Termékek Menü
   

Lámpa, világítás babaszobába

Egy kellemes, lágy fényt nyújtó lámpának sok előnyét élvezhetjük gyermekek szobájában. Sokszor gyermekünk nehezen alszik el teljes sötétségben. Biztonságérzetet nyújt számára, ha valami fény világít, vagy kicsit még nézelődhet az ágyában. De akkor is nagy segítség, ha egy éjszakai felsírás, etetés, pelenkázás kapcsán nem kell egy nagy, vakító erejű lámpát használni, ami felébresztheti nyugodtan alvó csecsemőnket, vagy elterelheti figyelmét, és ezzel megnehezítve a visszaaltatást.
Válassz egy megfelelő lámpát a babaszobába, hogy gyermeked sötétben is biztonságban érezhesse magát. 

Keress kínálatunkban egy olyan babaszoba világítás, ami amellett, hogy megfelelő fényforrást biztosít az elalváshoz,

kedves dísze is lesz a szobának. 

Rendezés:
Raktáron
4.990 Ft 3.890 Ft
Tanúsítvány
Csemetesziget Bababolt