document.addEventListener('AddToCart', function(e) { var id = e.detail.product.id; var value = parseFloat(e.detail.product.price) * e.detail.product.quantity; var currency = e.detail.product.currency; fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: id, content_type: 'product', value: value, currency: currency }); }) 1124055324389241

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Ezek a fájlok nem tárolnak személyes adatokat, hanem oldallátogatási szokásairól adnak információt.

Elfogadom
Menü
   

Kombi ágy

A kombi kiságyak jelenleg a legkeresettebb és legpraktikusabb bababútorok. Nevüket onnan kapták, hogy kombinálják a klasszikus rácsos kiságyat a pelenkázókomóddal, ám jóval kisebb helyet foglalnak, mint a két bútordarab külön, így nemcsak a pénzzel, de a hellyel is takarékosan bánhatunk, ha kombiágy mellett döntünk.

 

Másik nagy előnyük, hogy ahogy cseperedik a baba, nem lesz szükség egy újabb kiságyra, mert a rácsok és a komód rész levételével ifjúsági heverővé alakítható. A komód pedig éjjeliszekrényként funkcionálhat.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
https://pastebin.com/BgxtMU3x