Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Ezek a fájlok nem tárolnak személyes adatokat, hanem oldallátogatási szokásairól adnak információt.

Elfogadom
Menü

Babaszoba

A babaszobák kialakítását érdemes már hónapokkal a gyermek születése előtt megkezdeni. Ezt a hosszadalmas, nehéz döntésekkel teli folyamatot igyekszünk megkönnyíteni. Webáruházunkban sokféle bútor megtalálható, így mindenki választhat attól függően, hogy mekkora a gyermek leendő szobája, milyen az elrendezése, vagy éppen milyen igények merülnek fel. 
Egy babaszoba legfontosabb elemei közé tartozik a kiságy, a pelenkázó komód, a szekrények, polcok, valamint egyéb tároló dobozok. Üzletünkben megtalálhatóak a kiságyak és kombi kiságyak, sőt, kész babaszoba variációk is. A bababútorokat a klasszikus natúr színektől a vidám, mintás, színes darabokig beszerezhetitek nálunk.

Ha a megfelelő bútorok kiválasztásra kerültek akkor, az alábbi kiegészítőkre lehet még szükség: babaágynemű, kókuszmatrac, lepedő, matracvédő, kiságy játék, babapléd, éjjeli fény...

 
Ha pedig valami kimaradt volna, akkor keresse ügyfélszolgálatunkat.

Keresés