document.addEventListener('AddToCart', function(e) { var id = e.detail.product.id; var value = parseFloat(e.detail.product.price) * e.detail.product.quantity; var currency = e.detail.product.currency; fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: id, content_type: 'product', value: value, currency: currency }); }) 1124055324389241

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Ezek a fájlok nem tárolnak személyes adatokat, hanem oldallátogatási szokásairól adnak információt.

Elfogadom
Menü
   

Babaruhák

A babaruha kategóriánkban olyan új, és minőségi használt ruhák, és kiegészítők találhatók, amely a kicsiket védi a hidegebb időkben, vagy épp a nyári forróságot segít elviselni.
Hálózsákot és bundazsákot, babazoknikat, aranyos cipellőket, valamint szezonális termékeket gyűjtöttünk itt össze a legkisebb családtag számára.

A hálózsákok tavasszal, ősszel és télen nagyon jól jönnek benn a lakásban, a kiságyba betéve. A babakocsikban a hosszú séták alatt is hozzájárul a baba kényelmes pihenéséhez. A babazoknik, és harisnyák széles választékával kedveskedünk. Egészen újszülött kortól 2-3 éves korig találtok zoknikat, harisnyákat mindenféle színben, változatos mintákkal. Bébicipők is elérhetőek, amelyek a legkisebbek számára készültek. Séta során, vagy az otthoni játék közben melegen tartja a kicsi lábakat.

Valamint a kicsik kedvenc mesehőseivel díszített fürdőruhákat, és ruhaszetteket is kínálunk már újszülött kortól.

 

https://pastebin.com/BgxtMU3x