document.addEventListener('AddToCart', function(e) { var id = e.detail.product.id; var value = parseFloat(e.detail.product.price) * e.detail.product.quantity; var currency = e.detail.product.currency; fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: id, content_type: 'product', value: value, currency: currency }); }) 1124055324389241

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Ezek a fájlok nem tárolnak személyes adatokat, hanem oldallátogatási szokásairól adnak információt.

Elfogadom
Termékek Menü
   

Gazdaságos, eldobható, minőségi pelenkák olcsón

A gyermekek ápolásának, tisztán tartásának elengedhetetlen része a pelenkázás. A megfelelő pelenka kiválasztása nagy gondot igényel, hisz sokszor több típus kipróbálása után találjuk meg a babánk számára legkedvezőbbet. Az eldobható pelenka kiválasztásánál érdemes pár szempontot figyelembe venni. Először is legyen jó nedvszívó képessége, aminek eredményeképp gyermeke popsija száraz marad, és így megelőzzük annak kipirosodását, fertőzését. Másodsorban rendelkezzen megfelelő gumírozással, hogy az éjszakai kisebb-nagyobb balesetek elkerülhetők legyenek így biztosítva a felhőtlen, nyugodt alvást a kicsiknek. Mind e mellett fontos még, hogy a  felhelyezése, cseréje legyen egyszerű,és gyors hogy időt/energiát spóroljunk vele.
Nem utolsó szempont a pelenka kiválasztásnál az ár sem. Így nálunk a már jól ismert márkák mellett, a kevésbé ismert, gyári csomagolású, olcsóbb árkategóriát képviselő, ám minőségi gazdaságos pelenkák közül is választhat.
A kedvezőbb áru  pelenkáink is magas nedvszívó képességgel rendelkeznek, légáteresztő anyagból készülnek, és tépőzárral vannak ellátva.

Kínálatunkban megtalálhatók az egyszerű, fehér pelenkák mellett a színes, divatos mintásak is, melyek kedves állatfigurákkal vannak díszítve.

Válassz olcsó, eldobható pelenkáink közül!

 

Tanúsítvány
Csemetesziget Bababolt